Sveriges största tidning om konferenser och möten

Borås Kongress ställer tillfälligt om och blir vaccinationsmottagning

I väntan på större konferenser och kongresser kommer Borås Kongress vara en viktig plats för boråsarna. Ett steg i rätt riktning för att återgå till en vardag vi alla önskar.

När Västra Götalandsregionen snart drar i gång sista fasen av vaccineringen så kommer Kry efter en upphandling att öppna fyra nya vaccinationsmottagningar.

I Borås kommer vaccineringen ske i Expohallen på Borås Kongress med en kapacitet på ca 2000 doser i veckan och beräknas starta under andra halvan av maj.

– Vi är av flera skäl mycket glada över det här samarbetet, dels kommer våra lokaler till användning och vår verksamhet kan löpa på med lite annan inriktning fram till dess att läget förbättrats. Dels att vi kan hjälpa Kry och VG-regionen med att få boråsarna vaccinerade så snabbt och smidigt som möjligt, säger Janne Johansson, sälj- och marknadsansvarig på Borås Kongress.

Borås kongress är en ny arena för möten, belägen mitt i Borås.

Kongresshuset består av en kongresshall för kongresser upp till 1000 personer, en utställnings/banketthall med möjlighet att ha banketter för upp till 700 personer samt ett 20-tal ytterligare mötesrum för konferenser mellan 2 och 300 personer.