Sveriges största tidning om konferenser och möten

Destinationen för hållbara och modiga företag

I skogens hjärta, en kort bilfärd från så väl Varberg, Göteborg och Borås, hittar du vackra Sju Sjöar. Här är naturen den främsta inspirationskällan och de har skapat en hållbar plats som ger både lugnet och energin för att våga utmana och komma längre tillsammans och som individ. Den unika platsen främjar teamwork och hållbarhet för människor, företag och miljön. Att landa in här känns som att komma hem fast med lyxen att bli helt omhändertagen av den fantastiska personalen. Här finns unika aktiviteter så som Firewalk, Gourmetslinga och Escapebox, ja listan kan göras lång, allt inbäddat i naturens energi med både skog och sjö utan för dörren.  

HÅLLBARHETSCERTIFIERADE. Här finns mycket som inte går att köpas för pengar. I den lilla dalen breder sjön Tolken ut sig och bjuder in till en fantastisk natur alla tider på året. Att få en paus från vardagen och tanka ny energi från skog och sjö är oslagbart. Utifrån kärlek till platsen har det skapats en miljö och aktiviteter som är något utöver det vanliga och hållbarhets tänket sträcker sig över hela verksamheten då de är certifierade av Green Key.

Här finns möjlighet till vandring, måltider i naturen eller skräddarsydda aktiviteter i utomhusmiljö. Vad sägs om middag i den härliga Grillstugan framför öppen eld eller ett härligt varmt bad i vedeldade badtunnor för att avsluta dagen? Även ett kallbad kan locka när man sitter i den mysiga bastuflotten på sjön.  

SMAKA PÅ VÄSTSVERIGE. En mycket stor del av Sju Sjöar är kärleken i köket. Att tillaga bra mat tar tid. De månar om kvalitet och hållbarhet inom alla områden på gården och det speglas inte minst i maten då allt de serverar lagas ifrån grunden på plats och i största mån med KRAV, Eko-märkta och närproducerade råvaror. Därför har de även äran att få vara en del av certifieringen SMAKA PÅ VÄSTSVERIGE som jobbar just lokalt och hållbart.  

Som gäst här kommer du att märka av detta redan när du kliver in i entrén och möts av charmigt renoverad interiör, varm hemmakänsla och personal som tar väl hand om dig. Det är mycket svårt att inte bli trollbunden av utsikten, naturen, de fina lokalerna och inspirerande aktiviteterna.  

De hälsar dig varmt välkommen till skogen för ditt besök.