Sveriges största tidning om konferenser och möten

Elite Hotels utnämns till en av Sveriges bästa mötesanläggningar

Den prestigefulla utmärkelsen Wilhelmina Skogh-priset tilldelas årligen organisationer som utmärker sig i sitt arbete med att leverera kvalitet och en hög nivå av service. Nu har Elite Hotel Academia i Uppsala nominerats till en av Sveriges bästa hotell för möten och konferens.

Travel News som står bakom Wilhelmina Skogh-priset lyfter årligen verksamheter och företag som sätter kundupplevelsen i fokus. I kategorin ”Bästa mötesanläggning” tittar man specifikt på hotell som erbjuder en mötesplats där man kan fokusera, koppla av, omgruppera och få ut det mesta av sin konferens. På årets lista finner man Elite Hotel Academia – ett hotell med hjärtat i just konferensupplevelser.

Ytterst fräscha möteslokaler som tar sammankomsterna till en ny nivå. Det ska vara roligt, kreativt och bekvämt att både vara på och hålla i möten! Plus i kanten för det otroligt centrala läget. Lunch kan avnjutas i någon av hotellets restauranger,” lyder Wilhelmina Skogh-prisets motivering.

Elite Hotel Academia som ligger i Uppsala invid centralstationen, och endast 18 minuter från Arlanda, är idag en välbesökt destination för både konferens, events och möten. Inte minst tack vare hotellets tydliga ambition om att skapa en mötesplats med all tänkbar service och teknik för att ge gästerna möjlighet att fullt ut kunna fokusera på det arbete de är där för att göra. Genom att addera toppklassiga matupplevelser i samma hus, bland annat restaurangen Miss Voon högst upp i hotellet och Restaurang Nobel i gatuplan, har man tillsammans med sin relaxavdelning, en rad olika aktiviteter, skybar och inte minst härliga rum och sviter att koppla av i, skapat en unik miljö att mötas i.

”Det är fantastiskt roligt att bli tilldelade denna utmärkelse! Vi strävar alltid efter att sätta extra guldkant på våra gästers vistelse. Då handlar det mycket om att kunna leverera och uppmärksamma de små detaljerna som verkligen gör skillnad. Alla gäster som väljer att besöka oss ska känna sig hemma, varmt välkomna och deras möten ska bli enligt deras förväntan, och lite därtill,” berättar Malin Selberg, Platschef, Elite Hotel Academia.