Sveriges största tidning om konferenser och möten

Ess Group vill skapa Sveriges padeldestinationer med egen Padel Tour

Alla ESS hotelldestinationer erbjuder nu padelpaket och turneringar.

Att padeln växer har inte undgått någon och på Ystad Saltsjöbad, där allt började en gång, finns padelbanor 200 meter från lobbyn. På ESS senaste hotelldestination Ellery byggdes banor inne på hotellområdet och fler är på gång. Men nu tas nästa stora steg i ambitionen att skapa Sveriges främsta padeldestinationer, lanseringen av ESS Group Padel Travel Tour

”Vi vill skapa Sveriges mest spännande padeldestinationer”, Anders Nilsson COO ESS Group

I ambitionen om att bygga Sveriges bästa padeldestinationer gör ESS ett flertal olika satsningar. Centralt står det egna touren som kommer rulla på de 7 svenska hotelldestinationerna Ystad Saltsjöbad, Ellery Beach House, MJ’S, Falkenberg Strandbad, Steam Hotel, Hotel Pigalle och Hotel Bellora. Touren är inte för proffsen utanför riktar sig till ”vanliga” spelare med ett genuint intresse av att ta sitt spel och padelintresse till nästa steg. Och samtidigt hinna med ett dopp i poolen om man väljer något av resorthotellen, en riktigt bra middag och en trevlig social atmosfär.

”Vi älskar att göra grejer till 100 procent och nu är tiden perfekt för att utveckla och förnya hur man kan uppleva padel i Sverige. Tanken med vår satsning är egentligen rätt enkel, vi vill tillsammans med våra padelälskande gäster skapa nya upplevelser. En ESS Padel Tour för alla de som inte är proffs är en fin start tror vi. Kombinationen av en bra turnering, spännande och snabb americano, clinics med skönt häng i pool, bubbel, mat och bubbel, det hoppas vi att många kommer gilla. En weekend med kompisarna fylld med padel och allt annat som gör livet bra,” berättar Anders Nilsson COO ESS Group.

Förutom den egna turneringen så lanserar man helt nya padelhotellpaket på alla de 7 hotellen. 

Vill du boka nästa konferens på något av Ess Groups hotell? Vi hjälper dig kostnadsfritt!