Sveriges största tidning om konferenser och möten

Event på Gröna Lund, en värld av möjligheter!

Att anordna ett event ska vara både enkelt, roligt och ge härliga minnen för livet för så väl deltagare som arrangörer. På Gröna Lund är vi experter på att förena nytta med nöje! Vi har en egen eventavdelning på tivolit som hjälper dig att skräddarsy det perfekta upplägget för ditt företagsevent, oavsett om du planerar ett tivolimöte, en workshop eller en virvlande heldag. Vi ser till att ditt företag och dina gäster får den bästa – och roligaste – eventupplevelsen! 

Med ett helt tivoli som mötesplats kan vi erbjuda ett event som passar för just era behov, oavsett om ni är en liten grupp eller ett internationellt storföretag. Hyr hela Gröna Lund och låt dina kunder eller medarbetare få ett helt tivoli för sig själva! Eller varför inte bjuda in till en magisk frukost bland karusellerna i soluppgång? Eller vad sägs om ett eget nattåk efter stängning? Hos oss är det bara fantasin som sätter gränserna! Så vill du ta på dig tivolidirektörshatten och skräddarsy ett alldeles eget unikt event? Vi hjälper dig hela vägen från idé till utförande och uppföljning. Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte, en offert eller en visning på plats. 

Tre snabba frågor till Nina Westerman (Key Account Manager) 

Varför ska man göra event på Gröna Lund tycker du? 

Det är väl allas barndomsdröm, att få ett helt tivoli för sig själv! 😊 

Att som gäst kunna delta på ett företagsevent tillsammans med sina barn eller nära och kära skapar en fin familjär stämning och stärker relationen mellan ditt företag och dina eventgäster, oavsett om de är kunder eller medarbetare. Ett event på tivolit har alltid ett högt deltagarantal eftersom det är något som verkligen värdesätts. Man skapar gemensamma minnen för livet.  

Hur jobbar man inför eventet på bästa sätt? 

Det är enkelt att arrangera ett event på Gröna Lund, eftersom i princip allt innehåll redan finns på plats. Här finns något för alla oavsett ålder, både bland attraktioner och spel, och där alla kan vara med och delta på sina villkor. Vi kan även hjälpa till med själva inbjudan till ert arrangemang och redan när inbjudan landar hos mottagaren finns något som ni gemensamt kan längta till. För många är just företagsevent hos oss årets höjdpunkt och det finns mycket man kan hänga upp kommunikationen kring inför ett event, där man skapar och håller liv i alla förväntningar hos gästerna. 

Har du något bra tips på hur man kan få eventet att bli en snackis långt efter genomförandet? 

Ett event på Gröna Lund ger en bestående känsla och blir en snackis efteråt, det kan vi garantera! En gemensam upplevelse blir av naturen en förstärkt upplevelse och att få umgås med sina kollegor och deras familjer är otroligt värdefullt för företagskulturen och företagsrelationerna. Ett tips är att verkligen göra det mesta av att ni är på ett tivoli, så som att ex utlysa en tävling om vem som tagit det ”Bästa Grönanfotot ”, synas med era budskap på tivolits olika ytor eller bjuda på skräddarsydd barnunderhållning där ni bygger in ert företag i historien. 

Några exempel på våra populäraste event:

Magic Day – Vad vore väl ett tivoli helt för sig själv, om inte alldeles alldeles underbart såklart! När ditt företag flyttar in på tivolit för en dag öppnar vi grindarna endast för dig och dina gäster. Du bjuder in dina kunder eller medarbetare – resten tar vi hand om!

Magic hours – Få tivolit helt för er själva några timmar innan vi öppnar för ordinarie besökare! Åk så mycket ni bara orkar utan att köra och när tivolit öppnar för allmänheten får ni självklart stanna kvar som vanliga gäster resten av dagen.

VIP-entré – Sätt guldkant på ert event genom att abonnera er alldeles egna entré. Vår anrika VIP-entré dekoreras enligt önskemål eller företagsfärger och en VIP-matta rullas ut för ett exklusivt välkomnande där alla får känna sig utvalda!

Magic Morning – Avnjut en magisk frukost i soluppgången intill Saltsjöns glittrande vatten tillsammans med dina kollegor eller kunder. Vi öppnar dessutom upp utvalda spel och ger er en exklusiv åktur i vår nya berg- och dalbana i världsklass, Monster. När grindarna slår upp för allmänheten är ni självklart välkomna att stanna hela dagen på Gröna Lund.

Magic Night Rider – När parken stänger för allmänheten välkomnar vi er för en vibrerande helkväll där du får åka våra grymmaste attraktioner i solnedgångens och neonljusens sken. Upplev hur tivolit förvandlas till en pulserande open-air club med pop-up-barer, musik, street food, spel och pulshöjande attraktioner.

Det roliga är inte slut när sommaren är över! 

Halloween – en skräckfylld förtjusning 
I oktober-november förvandlar vi Gröna Lund i sann Halloween-anda och håller öppet hela tivolit med alla attraktioner. Hela parken dekoreras i olika teman, där Lilla Området anpassas för de yngre besökarna med pumpor, halmbalar, häxor och snälla spöken. Den modigare går över på Stora Området där Halloweentemat har en mörkare tongång. Och vill du bli rejält skrämd får du besöka våra skräckområden - där ingen går säker… 

Smygstarta julen på Tyrols Julbord! 

Tyrols Julbord är en matupplevelse utöver det vanliga. Här serveras vilda läckerheter från de norrländska vidderna tillsammans med klassiska julmat, en tradition sedan 1983. Det 35 meter långa buffébordet serveras från sista helgen i november och hela vägen fram till jul. 

Passa även på att ladda upp inför julbordet med Julkamp – en 5-kampsutmaning i julskrud. 
I priset ingår 5-kamp med julkampsvärd och en värmande fördrink i vår mysiga utomhusbar. 

En av Stockholms största festvåningar – Tyrol! 

Tyrol är en alldeles egen institution i svenskt nöjesliv sedan 1933 och är en av Stockholms största och mest flexibla festvåningar. Lokalen, som rymmer upp till 550 sittande gäster och har en stor scen, möjliggör för så väl firmafest som kick-off, kongress, temafest, galamiddag eller jubileumsparty. 
Möjligheterna är oändliga! 
 
Rymmer: 550 sittande gäster. 

Gröna Lundsteatern – för förtrollande möten eller magiska konferenser! 
Låt ert tivolimöte eller evenemang äga rum i samma lokaler där The Beatles en gång tog sin publik med storm! Teatern är varsamt restaurerad för att behålla dess historia och själ, men samtidigt utrustad med modern digital mötesutrusning. 

Rymmer: 190 sittande gäster 

Bjud upp till möte i en dansant miljö! 
Gröna Lunds charmiga dansbana passar utmärkt för såväl mingel som föreläsningar. 
Här finns alla förutsättningar för ett lyckat möte i en takbeklädd utomhusmiljö som kan bokas både före och efter tivolits ordinarie öppettider. Ute är det nya inne! 

Rymmer: 300 sittande gäster