Sveriges största tidning om konferenser och möten

Feelgood faktor på Royal Park

För att höja feelgood känslan på Royal Park STHLM installeras nu vedeldade badtunnor i gläntorna på den stora trädgårdsterrassen i ljuvliga Hagaparken med utsikt över Brunnsviken. Eldarna brinner, granarna glittrar, lampslingorna lyser, jazzbandet spelar och färgerna skiftar över träden i vinterskrud.

Trädgårdsterrassen är stämningsfull nu när julen dragit in på Royal Park och badtunnorna ger det där lilla extra. Royal Park har även ett utegym som står öppet för allmänheten att nyttja. I terrassens stora, uppvärmda och vinterdekorerade tält står borden långt isär. Här kan man kan njuta av autentisk streetfood. Dela på en grilltallrik till bords eller njut av grillspett, pizza, hamburgare, crêpes, soppa och flertalet växtbaserade överraskningar.

-Jag tycker själv mycket om den här typen av naturupplevelse och jag hoppas att detta ska uppskattas av privatpersoner såväl som företagsevenemang. Att kunna bli serverad direkt i badtunnorna och kunna umgås med vänner ute i det fria är fantastiskt i tider som dessa, säger entreprenören Ulrich John, ägare av Royal Park STHLM och verksamheten på destinationen samt initiativtagare av Royal Park Hospitality & Education Hub.

Detta är en plats som lockar till trevliga dofter, smaker och möten. En grön oas bara ett stenkast från centrala Stockholm. Här erbjuds flexibla konferenspaket i något av de 28 mötesrummen. Maxkapaciteten är 340 personen och hotellet har 193 gästrum.

Ett julbord som känns rätt i tiden

I helgen öppnar även det växtbaserade femrätters julbordet upp som bjuder på alltifrån barrskog, tjära eld och snö när nordisk natur är temat för den växtbaserade julen. Redaktionen på Kick Off rekommenderar ett besök. Väl värt en omväg.

Klicka här för bokning av julbord eller konferens!

Kontakta redaktionen eller hitta mer härlig inspiration här