Sveriges största tidning om konferenser och möten

Grand Hôtel öppnar exklusiv champagnebar

Nu får Stockholms bar- och restaurangscen ett nytt tillskott när Grand Hôtel Stockholm öppnar en ny exklusiv champagnebar. I baren får gästerna en unik möjlighet att njuta av ett brett utbud av prestige champagne på glas. Champagnebaren, som är ett samarbete med Ruinart, lanseras under hösten 2020.

Här kan livsnjutare och connoisseurer njuta av ett stort utbud av noga utvalda årgångs champagner på glas eller flaska. Förra året tillkännagavs att premiumchampagnen Ruinart blev Grand Hôtels nya huschampagne och nu utökas samarbetet ytterligare. På den välfyllda champagnemenyn trängs välkända aktörer som Ruinart, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Moët & Chandon.

– Champagne är den dryck som vi säljer mest av här på Grand Hôtel och vi har länge drömt om att skapa en egen champagnebar för våra gäster. Därför känns det väldigt bra att vi, tillsammans med vår huschampagne Ruinart, äntligen gör verklighet av den drömmen. Dessutom känns det extra roligt att vi har möjlighet att lansera den här baren just nu, för även i tuffa tider behöver man något att se fram emot och en plats att träffa sina nära och kära, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

Förutom ett brett utbud av prestige champagne, kommer baren att servera tilltugg som är speciellt anpassade för att lyfta champagnernas olika karaktär. Champagnebaren kommer att vara öppen från tidig morgon till sen kväll alla dagar i veckan.

Vi hjälper dig helt kostnadsfritt att boka nästa konferens när du klickar här Läs också andra mötesnyheter och hitta inspiration på sidan