Sveriges största tidning om konferenser och möten

Hajpad live-app checkar in på Clarion Hotel under våren

Nya tider innebär ny teknik och därför lanserar nu Clarion Hotel session rooms för Clubhouse i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Det amerikanska ljudbaserade sociala nätverket Clubhouse har på kort tid etablerat sig som det nya alternativet till andra sociala medier. I appen kan användare bokstavligen prata med varandra i olika digitala rum. Allt sänds live och den som vill lyssna på ett samtal måste därför befinna sig i samma rum samtidigt, till skillnad mot upplägget kring podcasts.

I takt med att allt fler personer gett sig in i diskussioner på plattformen har kända namn som Facebooks vd Mark Zuckerberg, entreprenören Elon Musk och svenska Spotifygrundaren Daniel Ek gjort entré i olika rum.

Stordalen hostar Aw:s på torsdagar

Under våren kommer AW.s med spännande dialoger att äga rum. Det är inga mindre än Petter A. Stordalen och Emilie Stordalen som hostar dessa live på torsdagar klockan 18.00.

– På Clarion Hotel står mötet mellan människor i fokus, det är i mötet som människor och företag utvecklas och våra hotell skall vara arenan för detta både fysiskt och digitalt. Vi är ett innovativt hotellbrand som har en historia av att attrahera early adaptors så att vi som första hotellgrupp i världen lanserar Clubhouse Session Rooms ligger helt i linje med vad vi önskar erbjuda våra gäster i framtiden, säger Henrik Berghult, Driftsdirektör Clarion Hotel Sverige & Finland.

Lansering av Clarions Clubhouse Session Rooms sker under våren 2021.