Sveriges största tidning om konferenser och möten

Halmstads pärla

Hotell Mårtenson är ett vackert lifestyle hotell beläget i centrala Halmstad med närhet till kollektivtrafik, flygplats, fina parker, löparspår, Nissan och shoppingstråk. 

Efter en omfattande renovering öppnade hotellet i maj 2021 upp i helt ny skepnad designat av SPIK Studios. Hotellet har en design där 1920-tal möter 2020- tal. Varma härliga toner skapar en känsla av att komma hem och med inspiration av kärleksparet Greta och Franz som en gång i tiden arbetade och bodde på hotellet genomsyras platsen av en anrik historia och ett genuint värdskap. 

Hotellet har 136 mysigt inredda rum med himmelska sängar och fluffiga kuddar.  

I entrén välkomnas du av hotellets helt egna blomster- och inredningsbutik där det är öppet dygnet runt.  

Checkar in gör man i hotellets vackra café och vill man njuta extra kan man boka hotellets relax med spabad och bastu. I en av hotellets vackraste lokaler finns en mysig coworking som för en ringa kostnad är tillgänglig för hotellets gäster. 

Här hittar du en välbesökt bar och bistro som blivit Halmstads nya vardagsrum och här finns också vackra chambre separee perfekta för ledningsmöten eller privata middagar.  

Vill man njuta av en middag utöver det vanliga kan man boka chef´stable med egen kock och sommelier och under årets varma månader är hotellets takbar alltid öppen. 

Hotellet har inte bara diverse faciliteter att vistas i, här anordnas även en mängd olika aktiviteter. Du kan bland annat, varje vecka ta del av vinprovningar, cocktailkurser, afternoon tea och kurser i blomsterbinderi. Här står det aldrig still och Hotell Mårtenson är helt enkelt hotellet du aldrig behöver lämna.