Sveriges största tidning om konferenser och möten

Happy Tammsvik featuring Moder Jord – lanserar exklusivt glampingkoncept

Happy Tammsviks nya möteskoncept Happy Glamping är en modig flirt med Moder Jord. Här erbjuds en nära-naturen-upplevelse i lyxförpackning för upp till 200 medvetna mötesgäster som vill få ny frisk luft under de kreativa vingarna. 50 elegant inredda glampingtält, i de grönskande nejderna, skapar nu en helt ny kuliss vid Mälarens strand. Och roligare möten.

Under hösten förvandlades Happy Tammsvik till en exklusiv glampingplats. 50 elegant inredda glampingtält var då redo att slås upp i de grönskande nejderna vilket blev möjligt tack vare ett koncept framtaget av Homage i samarbete med Nordic Pop-Ups’. Först ut att våga sig på konceptet var Addnature. 

– Vi på Addnature är ett gäng som delar passionen för friluftsliv, natur och äventyr. Den passionen går som en röd tråd genom allt vi gör så när vi skulle fira vår 20-årsdag ville vi hylla den passionen och leva och andas vårt varumärke fullt ut. Med Glamping-konceptet blev det verkligen lyckat, säger Sofia Lorenz, Project Manager på Addnature 

– Det var förstås ett jätteroligt och prestigefullt uppdrag att få vara en del av Addnatures härliga event, som förutom boende i våra sköna glampingtält innehöll måltider i det fria, äventyrliga teamaktiviteter och massor av mys i en perfekt inramning av ett happy värdskap och fantastisk natur på Happy Tammsvik, säger Jeandré Le Roux, ägare på Nordic Pop-Ups’. 

Happy Tammsviks Happy Glamping-koncept rymmer flertalet naturnära upplevelser och valen är många. Välgörande skogsbad såväl som bastubad och äventyrlig safari på fyrhjulingar. Finmiddagar, pulshöjande friskluftsaktiviteter och allsång med trubadur. Och såklart tid och (skogs-)rum för samtal, samkväm och storytelling kring lägerelden. 

– Glamping ger en perfekt balans mellan fokus och återhämtning. Naturen öppnar upp alla sinnen och triggar både kreativitet och produktivitet. Dessutom höjs kvaliteten på sömnen med bara en tunn tältduk mellan sängen och stjärnorna, säger Peter Tzintzis, Hotelldirektör på Happy Tammsvik.

Syresätter fler möten

Happy Tammsviks rötter gror i passionen om att skapa mötesmiljöer som tänjer på både kreativa och rumsliga gränser. Konferensmöjligheterna sträcker sig därmed över grönskande ängar, utmed strandkanten, genom tät skog i naturreservat och ut över Mälaren.

Sedan tidigare erbjuds gästerna flertalet starka, unika möteskoncept och konferenspaket för upplevelser för roligare möten – och Happy Glamping blir nu en naturlig del av det gröna, sköna, och hållbara erbjudandet.

– Det är otroligt glädjande att allt fler företag sätter än mer fokus på hälsa och välmående bland sina medarbetare. Att man drar nytta av naturen och träningsmöjligheterna som vi erbjuder. Våra koncept för ”roligare möten” lockar nya målgrupper till oss och befintliga kunder kommer tillbaka då vi alltid har en ny upplevelse att bjuda på, säger Lisa Hägglund, Marknad- och Hållbarhetsansvarig på Happy Tammsvik.

Happy Glamping kan bokas för upp till 200 gäster som önskar möte med högt i tak, frisk luft och fridfull enkelhet. Som vill somna till vindsus och lövprassel och vakna upp till fågelsång och kanske ett morgondopp. Två värmande sjö-bastur väntar vid bryggan.

Spana in hela Happy Glamping-konceptet »