Sveriges största tidning om konferenser och möten

Happy Tammsvik utsett till Årets hållbara företag av Upplands Bro kommun

Under vårens näringslivsdagar som arrangeras av Upplands Bro kommun utsågs Happy Tammsvik till Årets hållbara företag 2022.

Kommunen delar årligen ut pris till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som har bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i. 2022 års utmärkelse för Årets hållbara företag gick till konferenshotellet Happy Tammsvik vars hållbarhets-vision är att förändra världen med ett leende.

Vinnarmotiveringen lyder:
”Happy Tammsvik präglas av ett genomtänkt miljö- och hållbarhetsarbete. Ett bevis på detta är bland annat att anläggningen är Svanen-märkt. Happy Tammsvik har skapat en egen trädgård som försörjer köket med kryddor, grönsaker, frukt och bär. Anläggningen är en mångkulturell arbetsplats där man arbetar aktivt med integration genom att bland annat ha anställt nyanlända från Ukraina.

– Vi är riktigt stolta och så otroligt glada, säger Lisa Hägglund, Marknads- och hållbarhetsansvarig på Happy Tammsvik. Hela teamet här brinner verkligen för att bidra till en framtid som vi med stolthet kan lämna över till våra barn. Det kan handla om återbruk i liten och stor skala, det handlar om att främja det lokala, om den biologiska mångfalden och förstås om alla människors lika värde. Vi tänker alla att; det minsta vi kan göra är så mycket som möjligt.

På Happy Tammsvik finns en väl utarbetad hållbarhetsstrategi som är integrerad i hela verksamheten. Med FN:s globala mål som vägvisare och med visionen om att förändra världen med ett leende fortsätter den spännande hållbarhetsresan »

– Vi tackar ödmjukast för den fina utmärkelsen. Det betyder så otroligt mycket och vi hoppas förstås att det vi gör kan inspirera fler att ta såväl humorn som hållbarheten på allvar, avslutar en riktigt happy Lisa.