Sveriges största tidning om konferenser och möten

Här är årets program på Strömma Farmlodge

Äntligen är det dags igen! Vi öppnar portarna till Strömma Farmlodge och bjuder in till 17 fantastiskt fina konserter på en av landets mysigaste och trevligaste platser.

”Vi utlovar den mest färgsprakande och vassaste sommaren någonsin!”, säger Marina Evertsson på Strömma Farmlodge förväntansfullt.

Live på Strömma har blivit en succé, en tradition, ett av sommarens stora måsten. Här möts musikälskare från flera generationer och njuter av sommaren och gemenskapen. De ser gamla favoriter och upptäcker nya skatter. Allt sammanhållet av den fantastiskt atmosfäriska stämningen hos Marina på Strömma Farmlodge, strax utanför Varberg.

”Jag vågar säga att det här är det bästa programmet vi har haft hittills. En del nytt, en del rutinerade favoriter. Några kära återseenden och en hel del artister som för första gången får känna den där magiska stämningen, som bara uppstår på Strömma Farmlodge”, säger Johanna Beckman, ansvarig artistbokare hos FKP Scorpio.

Från premiären 28 juni med The Soundtrack of Our Lives och fram till den stora finalen med legendariska Wilmer X kommer det att verkligen sjuda av livemusik på Strömma Farmlodge. Sven-Ingvars och Arvingarna bjuder upp till dans, omåttligt hyllade Dina Ögon sprider jazzkantad magi och Fröken Snusk tar EPA-dunket till västkusten.

”Vi vill att Live på Strömma ska vara som ett smörgåsbord. Det ska finnas både smaker du redan älskar och överraskningar som väntar på att upptäckas. Oavsett vad som står på scen ska du bara kunna dyka upp och ha en fantastisk kväll. Vi vill att Strömma ska vara en höjdpunkt för alla och i år har vi breddat programmet även mot de yngre musikälskarna med bland annat Theoz. Sen så vet vi att det alltid är poppis att få se artisterna från Så Mycket Bättre live. Där har vi i år en fin blandning med Peg Parnevik, Mapei och The Wannadies”, avslutar Johanna Beckman.

LIVE PÅ STRÖMMA
28 juni: The Soundtrack of Our Lives
29 juni: Dina Ögon
10 juli: Peg Parnevik
12 juli: Sven Ingvars
13 juli: Måns Zelmerlöw
18 juli: Magnus Carlsson & Brunnsvik Sounds
19 juli: Petter
20 juli: Hästpojken
25 juli: Fröken Snusk
26 juli: The Wannadies
27 juli: Mapei
28 juli: Theoz
1 aug: Franska Trion
2 aug: Newkid
3 aug: Melissa Horn
9 aug: Arvingarna
10 aug: Wilmer X

Biljettsläpp: Måndag 26 februari kl 10:00 via Eventim.se
Nyhet: Det släpps ett starkt begränsat antal Guldbiljetter som ger entré till samtliga sommarens Live på Strömma-konserter.