Sveriges största tidning om konferenser och möten

Hög spänning på Crimetime under bokmässan i Göteborg

Överst från vänster: Pascal Engman, Carin Hjulström, David Baldacci, Henrik Fexeus, Camilla Läckberg. ​Foto: Alexander Donka, Gabriel Liljevall, Alexander James, Magnus Ragnvid.

Idag presenteras de fem första författarna som är klara för medverkan under 2021 års Bokmässa: David Baldacci (USA), Carin Hjulström, Pascal Engman, Camilla Läckberg och Henrik Fexeus.

Samtliga är aktuella med nya böcker under året. Författarna medverkar inom ramen för Crimetime Göteborg, Sveriges största deckarfestival, som arrangeras för fjärde året i rad på Bokmässan i Göteborg.

Bokmässan 2021 blir ett hybridevent som arrangeras inför studiopublik på Svenska Mässan i Göteborg den 23–26 september, och direktsänds på Bokmässan Play. Crimetime på Bokmässan under lördagen och söndagen den 25–26 september, är Sveriges största mötesplats för författare och läsare som älskar spänningslitteratur. Idag släpps namnen på de fem första medverkande författarna som kommer att vara på plats: bokaktuella David Baldacci (USA) (Spelaren), Carin Hjulström (Knappt en droppe blod), Pascal Engman (Kokain), Camilla Läckberg och Henrik Fexeus (Box).

– Vi är så stolta över det starka startfältet och programmet som erbjuder inspirerande, aktuella, spännande och engagerande möten med våra allra största spänningsförfattare liksom intressanta nykomlingar. Årets program erbjuder en extra stor spännvidd som vi tror kommer att locka både gamla och nya besökare. Extra roligt i år är att vi har ett antal seminarier som riktar sig mot den stora gruppen som skriver själva, säger Åsa Lindström, programansvarig för Crimetime Göteborg.