Sveriges största tidning om konferenser och möten

Hon är ny vd på Scandinavian XPO

Anna Bauer, nuvarande director of sales på Scandinavian XPO, tar över vd-posten för Scandinavian XPO. Nu växlar bolaget upp tempot och förbereder arenan inför att världen återgår till ett normalläge.

Efter nästan tre år lämnar nuvarande vd Staffan Littmarck över ledartröjan till Anna Bauer. Anna har lång erfarenhet av eventbranschen och har ansvarat för bland annat affärsområden inom B2B och galor på Sveriges största arenor. Anna har även varit en drivande kraft i över två år i uppbyggnadsprocessen av Scandinavian XPO.

– Det är väldigt spännande att få bidra till Scandinavian XPO:s utveckling på en ny nivå. Vi är ett starkt och tryggt team som kommer fortsätta att utveckla arenan till Nordens självklara mötesplats. Även om mötesbranschen just nu befinner sig i en djup kris på grund av pandemin ser vi att efterfrågan på stora framtida möten ökar med vaccineringen. Bokningsläget ser bra ut och längtan efter att ses är stor, säger Anna Bauer nytillträdd vd, Scandinavian XPO.

Om Scandinavian XPO

Scandinavian XPO är en mötes- och evenemangsarena i ArlandastadHär finns flexibla ytor anpassade för alla typer av möten mellan människor; Stora evenemangs- och mässhallar. Konferenslokaler, hotell och restauranger. Service och aktiviteter för hälsosamma, omväxlande möten. Allt fem minuter från Arlanda Flygplats. Scandinavian XPO är Nordens närmaste mötesplats.

Vill du boka nästa event eller möte på Scandinavian XPO? Vi hjälper dig att lyckas från start till mål. Kontakta oss idag!