Sveriges största tidning om konferenser och möten

Hotel Gamla Stan blir del av BWH Hotel Group

Den 1: a Maj anslöt sig Hotel Gamla Stan till BWH Hotel Group under varumärket BW Signature Collection. Det blir kedjans första hotell i Gamla Stan och det 13:e i Stockholms innerstad.

Fastigheten som genomgått en total ombyggnation under 2018, har 81 rum inrymda i tre fastigheter, där den äldsta delen av hotellet är daterad till 1600-talet. Här har huskropparnas olika karaktär satt sin prägel på rummen, vilka är olika till både form och storlek. Flertalet av Deluxe-rummen har en fantastisk utsikt mot Saltsjön och det attraktiva läget på Skeppsbron, ett stenkast från Kungliga Slottet, bjuder på en unik vy över Skeppsholmen, Djurgården och Stadsgården.

– Vi har sedan länge två cityhotell med i BWH Hotel Group, så det föll sig naturligt att även Hotel Gamla Stan skulle bli en del av kedjan, särskilt som det relativt nya varumärket BW Signature Collection kändes som en ”perfect match” med hotellets profil. Hotellets läge, karaktär och service kommer att gynna de gäster som söker det bästa av Stockholm under sin vistelse, säger Martin Hosseini, VD/ägare på Vi Invest.

Utöver fantastiska rum och ett unikt läge, erbjuds även gästerna att äta en lyxig frukostbuffé i sann Gamla Stan-anda, då hotellets restaurang är en konverterad medeltida källare.

Söker du konferensmöjligheter i Stockholm? Vi är experter inom mötesförmedling och hjälper dig kostnadsfritt. Kontakta oss idag!