Sveriges största tidning om konferenser och möten

Hotel Tylösand erbjuder möten där alla kan närvara

Hotel Tylösand har man anpassat och utvecklat sitt möteserbjudande efter pandemin. Hybridkonferenser och möten har sedan tidigare varit fullt möjliga och idag kan man erbjuda sina mötesgäster ett ny teve-studio som förvandlar en vanlig inspelning till en professionell produktion.

– Vi älskar möten mellan människor, idéer och möjligheter och vi tror på att i det fysiska mötet mellan människor uppstår energier som ingen annan kommunikationskanal kan erbjuda. Men med en ökad efterfrågan på att genomföra möten och konferenser, trots att vissa deltagare eller föredragshållare inte kan vara på plats just nu, har vi anpassat och utökat vårt digitala utbud i Tylösand. I en av våra stora eventlokaler har vi därför byggt en tv-studio med all den teknik som förvandlar en vanlig inspelning till en professionell produktion, säger Andrea Hanné, marknadschef.

Härlig talk-show-känsla

I eventlokalen har man skapat en flexibel och säker miljö med ytor för allt från panelsamtal, seminarium, konferenser på distans och föreläsningar till konserter. I loungen finns möbler som ger en härlig talkshow-känsla, medan ”nyhetshörnan” passar bra för diskussioner och samtal under ledning av en moderator. Dessutom har lokalen en separat entré vilket tillsammans med hotellets säkerhetsarbete gör det möjligt att besöka anläggningen och spela in utan att riskera trängsel.

Vyn ingår

Under inspelningsdagen finns allt man behöver. Studion är bemannad med tekniker som garanterar driftsäkerheten under inspelningen. Det går också att boka till mat och dryck samt övriga faciliteter utöver vyn intill havet som ingår.

Kontakta någon av våra specialister för att boka mötesplatsen eller läs mer om att anordna möten och event här.