Sveriges största tidning om konferenser och möten

Hotell, Restaurang, Konferens & Barer i en helt fantastisk miljö på Djurgården i Stockholm

Välkomna till underbara Villa Källhagen, ett stenkast från storstadens puls direkt invid Djurgårdsbrunnskanalen. Efter en kort promenad från Strandvägen längs Djurgårdskanalen känner ni hur stillheten tar vid, trafikbruset tystnar och naturen tar över. Här finner ni en oas där ni kan varva ned med en drink i Trädgården, i Orangeriet eller på bryggan. Kvällen kan sedan fortsätta med en högklassig middag i Matsalen med magnifik utsikt över kanalen, och avslutas med en natt på hotellet. Visste du att Villa Källhagen även har ett eget bageri? Här bakas bröd, bullar och bakverk på plats och missa inte den himmelska gelaton i olika smaker.  

Konferens och övernattning  
För er som vill ha möten i lugn och ro men fortfarande ha storstaden runt knuten är Villa Källhagen det ultimata valet. Det finns 9 konferenslokaler i varierande storlekar samt stora utomhusytor för större event. De 36 hotellrummen finns i fyra olika rumskategorier som är medvetet kombinerade med design och stora fönster med rikliga ljusinsläpp. 
 
Festvåning, chambre séparée och större event  
Oavsett tillfälle har Villa Källhagen alltid något speciellt att erbjuda. Planerar ni en middag, fest, bröllop eller mottagning och vill sitta avskilt? Då passar några av de fantastiska chambre separéerna perfekt. Lokalerna rymmer allt från 12 till 100 personer, det finns även lösningar för sittande gäster upp till 200 personer i matsalen och orangeriet.  
I trädgården finns alla möjligheter att anordna event för 400 – 600 personer där kockarna står för en fantastisk grillbuffé och den flexibla personalen bygger upp mobila barer. Här är allt möjligt! 

 Boule & Aktiviteter  
Det finns två boulebanor belägna i den lummiga trädgården. Boule är ett av få sällskapsspel där alla kan vara med oavsett grundkunskaper. Komplettera gärna med snacks, tilltugg, en kall öl eller ett glas svalkande rosé. Det råder ingen brist på andra aktiviteter som exempelvis vinprovning, tipspromenad eller teamaktiviteter. Med tanke på att Villa Källhagen har egna bryggor går det även utmärkt att ta sig hit med båt, eller varför inte en fartfylld aktivitet med ribbbåtar.  
 
Julbord  
Den 23 november – 24 december serveras det populära gedigna julbord med mängder av smakupplevelser. Köket och bageriet kombinerar ett fantastiskt julbord där du inte saknar något. Vill du boka in företagets julfest eller ett julbord med familjen är du varmt välkommen! 

Erbjudanden  
Villa Källhagen är en levande och varierande oas med många erbjudanden utefter säsong, högtider och traditioner. Håll utkik efter aktuella erbjudanden som after work med gratis charkbricka, Mårten Gås eller härliga kvällar med opera, ostron och bubbel.