Sveriges största tidning om konferenser och möten

Konferera vid havet på Skånes vackra sydkust

Välkomna till Hotell Mossbylund, där det familjära, lokala och gemytliga står i fokus. Är ni många eller få, 2 eller 122? Stanna över dagen eller en hel vecka? 

Havsnära konferens 

Hotell Mossbylund finns en mil väster om Ystad, endast 45 minuter från Malmö/Lund (och 2 minuter från den magiska sandstranden!). Läget är perfekt för er som vill komma ut på landet och bara fokusera på ert arbete och er grupp. Med närheten till stranden och naturen är det lätt att koppla av och samla ny energi. 

Då & nu, smått & stort 

Hotell Mossbylund har sakta men säkert formats från en lantbruksgård från 1800-talet till dagens konferens- & spahotell. Sedan nuvarande ägare tog över hotellet 2002 har man gått från att vara en liten familj till en stor familj och idag finns det plats för 120 övernattande gäster. En hel del från gårdens ursprung är bevarat. Det gamla stallet är hotellrum och i det gamla hönshuset konfererar idag de högsta hönsen och trots att hotellet vuxit finns den familjära känslan kvar. 

Det finns plats för både små och stora grupper. Ska ni jobba ända in på småtimmarna eller vill ni varva ner i spat, göra en kul aktivitet eller köra ett träningspass? Oavsett vilket så skräddarsys er konferens efter era önskemål. 

Mossbylund har sju möteslokaler i olika storlekar. SPILTAN är ett mysigt rum för den lilla gruppen på 2 – 6 personer. Stora fönster i söderläge ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en kreativ och lugn miljö. SALEN är den största lokalen på 150 kvm. Här imponeras man med magisk utsikt i tre väderstreck. Här finns gott om plats för upp till 120 personer men passar lika bra en grupp på 30. MAGASINET är lokalen för er med högtflygande planer! Högst upp i Silon har ni makalös utsikt, Magasinet passar för er som är max 24. 

Hållbara möten 

För er som vill röra på er erbjuds olika träningspass och yoga. Ett perfekt sätt att kickstarta dagen eller förnya energin under dagen. Att kombinera fysisk aktivitet med arbete bidrar till ökad koncentration och välbefinnande. Vill man hellre vila själen så varva ner efter en intensiv arbetsdag på SPA-avdelningen och njut av varma bad, bastu & relax. Övernattande konferensgäster har gratis tillgång till spat, vill ni boka till en härlig spabehandling så finns det möjlighet till det. 

Kombinera föreläsning, workshops och diskussioner i moderna och inspirerande lokaler samtidigt som ni får en skön havsbris, utsikt över de skånska fälten och blir serverade fantastisk mat lagad med en stor dos kärlek. Det fantastiska kockteamet levererar välkomponerad och säsongsinspirerade smakupplevelser från morgon till sen kväll. Bageriet hos det lilla systerhotellet Bongska Huset förser Mossbylund med nybakade bröd, bullar & bakverk varje dag. 

Hotell Mossbylund är ett Svanenmärkt konferens- & spahotell där man serverar hållbar mat med så lite miljöpåverkan som möjligt. Vår planet & miljö ligger Mossbylund varmt om hjärtat och dom arbetar ständigt med hållbarhet som gäller allt från inredning & återbruk, avfallshantering & städprodukter till social hållbarhet. 

Solstrålar & energi  

Ladda både bil och er själv med ny energi hos här. Laddstolpar för elbilar finns tillgängliga och nytt för i år är en egen solcellspark – en strålande idé! En miljövänlig satsning som innebär att Mossbylund kan producera en stor del av den el som behöves här på ett hållbart sätt. 

Att mötas i nya miljöer och få ett avbrott från vardagen ger möjlighet till idéer, effektivt arbete & ny energi. Koppla av och koppla på. Kontakta Hotell Mossbylund för att få veta mer om alla möjligheter som finns för att planera en oförglömlig konferens vid havet.