Sveriges största tidning om konferenser och möten

Lannalodge

Det är lätt att tro att Lannalodge till största del handlar om golf. Det är sant att golfen är grunden men de senaste tiotal åren har en resort växt fram med mer att erbjuda än bara golf. Belägen bland böljande landskap och omgivande skönhet, erbjudes allt ifrån effektiva möten, aktiviteter för att skapa den bästa sammanhållningen, avkoppling ute på landet och mycket mer.   

Konferensfaciliteterna är utformade för att möta kraven på funktionalitet och bekvämlighet. Modern teknik och flexibla mötesutrymmen möjliggör effektiva möten och kreativa diskussioner. Lannalodge erbjuder också möjligheten att anpassa konferensen med aktiviteter och teambuilding aktiviteter för att göra er konferens minnesvärd och effektiv.  

Utbudet av aktiviteter är unikt i sitt slag. Utmana kollegorna på bowling, dart, eller utforska omgivningarna på Mountain bike. Är ni den adrenalinsökande gruppen passar eventskytte perfekt för er. En av Sveriges bästa skytte hallar finns här i Lanna. 

Landa efter er fokuserade dag och fartfyllda aktivitet på relaxen. Där tre olika bastur står varma och jacuzzin har en slående utsikt över golfbanan 

De vackra vyerna sträcker sig över gröna fairways och följer med dig genom varje sving. Det är en plats där varje detalj är omsorgsfull utformad för att skapa en harmonisk och njutbar upplevelse. Golfbanan är inte bara en utmanande spelupplevelse, utan också en visuell fest för ögat. 

Efter en dag på golfbanan är det dags att låta avkopplingen ta över. Njut av lugnet på resorten, där varje detalj är utformad för att skapa en atmosfär av fridfullhet och ro. Sätt dig på uteserveringen och låt utsikten föra bort dig till ett tillstånd av total avslappning. 

Beach cluben är den perfekta platsen för både puls och avkoppling. Doppa tårna i vattnet eller luta dig tillbaka i solstolen medan du njuter av atmosfären. Här möts det pulserande livet och lugnet i en harmonisk förening. 

När det är dags för middag väntar en kulinarisk resa på dig. Restaurangen erbjuder mångfald av smaker med noggrant utvalda produkter för att tillfredsställa alla smaklökar. Kombinationen av god mat och dryck är en central del av din totala upplevelse på Lannalodge. 

Så välkomna till en oas av golf, vackra vyer, aktiviteter och total avkoppling. Lannalodge är inte bara en plats att spela golf, det är en destination där varje ögonblick formar ett glädjerikt minne.