Sveriges största tidning om konferenser och möten

Lyxig backficka ger känsla av publikhav med EM-fotboll på menyn

Verandan på Grand Hôtel i Stockholm öppnar bakficka i Vinterträdgården och visar sommarens fotbolls-EM. En unik restaurangupplevelse med 360 graders projektion kommer ge gästen en känsla av att befinna sig mitt i ett publikhav. 

Från och med den 11 juni när Europamästerskapet i fotboll inleds, till och med finaldagen den 11 juli, förvandlas Vinterträdgården till en sprakande fotbollsscen och restaurangupplevelse med tydliga sportinfluenser. Grand Hôtels största eventyta, Vinterträdgården, är idag utrustad med teknik i världsklass och den ska nu för första gången användas i ett idrottssammanhang. Hotellets tekniska samarbetspartner Creative Technology kommer att projicera samtliga väggar för att skapa en känsla av att man befinner sig i händelsernas centrum.

– Det känns nästan lite overkligt att Grand Hôtel ska få en sprakande fotbollsscen under fotbolls-EM. Vi arrangerar årligen event av alla dess slag i Vinterträdgården och det känns så kul att vi ska få använda både lokalen, men kanske framför allt den teknik vi har, till att visa sport. Det kommer bli en riktigt häftig upplevelse. Nu håller vi tummarna för att vi ska få se riktigt fin och underhållande fotboll i sommar, säger Pia Djupmark, vd Grand Hôtel.

Boka nästa event på Grand. Vi hjälper dig från start till mål.