Sveriges största tidning om konferenser och möten

Med fokus på affärsresenären hos Best Western and hotel Linköping

På Best Western and hotel Linköping ligger stort fokus på affärsresenärer – ett toppmodernt hotell med smarta yteffektiva lösningar och höga krav på kvalitet, design och komfort. Med sina välutrustade rum och inbjudande lounger blir hotellet både enkelt att trivas och arbeta på.

Med ett perfekt läge mitt i centrala Linköping öppnade Best Western and hotel Linköping upp förra året. Efter pandemi-år har nu resandet kommit i gång igen, och många företag väljer att återigen mötas. För att tillmötesgå affärsresenärernas behov, har extra fokus lagts på de som reser i arbetet eller som önskar miljöombyte och vill ha hotellet som kontor för en dag.

”Vår vision har från start varit att skapa ett välkomnande hotell dit man kommer för att bo men även för att mötas. Allt fler som reser i arbetet önskar ju så mycket mer än bara en säng att sova i, många vill även kunna njuta av en härlig miljö, god mat och välfungerande teknik. Här har vi tagit vara på hotellets närhet till många företag som i kombination med hotellets alla faciliteter gör det till en perfekt plats för att bo och mötas under affärsresan”, säger Ann-Louise Gustafsson, hotelldirektör and hotel Linköping. 

Med hotellets många faciliteter blir det enkelt att både trivas och arbeta. Här finns bland annat parkeringsgarage med direktingång till hotellet, en trevlig lounge att arbeta i och snabbt wifi. Önskar man att ha en mindre konferens finns även ett konferensrum med styrelsesittning för upp till 12 personer med all teknik för hybridmöte/videokonferens samt whiteboard och projektor.

De 151 yteffektiva hotellrummen erbjuder, förutom en skön säng, även ett snabbt wifi, gott om elektriska uttag, chromecast och skrivbord. På hotellets restaurang bjuds man på lokala råvaror och personlig service och här serveras frukost, lunch och middag. I hotellets välkomnande bar och lounge finns gott om sköna fåtöljer där man kan ta ett glas, en kaffe eller något mindre att äta från barmenyn.

Hotellet erbjuder även sina hotellgäster ett modernt och välutrustat hotellgym med bastu.

Best Western and hotel Linköping erbjuder olika paket som tex workation-paketet med övernattning, wifi och måltider samt avtal med bland annat förmånliga priser och uppgradering i lojalitetsprogrammet Best Western Rewards.