Sveriges största tidning om konferenser och möten

MJ’s satsar vidare – 31 nya hotellrum och ny kökschef!

Frida Nilsson, nye kökschefen Mikkel Holmskov och General Manager Alpar Simon

Nu satsas det på MJ’s i Malmö och teamet blickar framåt mot en vår som trots tiderna ser mycket lovande ut rent bokningsmässigt. 

Med målsättningen att skapa spännande matupplevelser tar nu MJ’S tar nästa steg och gör Mikkel Holmskov till Head chef. Mikkel har under två år tillsammans med köksteamet och kocken Frida Nilsson varit en viktig anledning till att MJ’s snabbt blivit på en pärla på Malmös och Sveriges restaurangscen.

– MJ’s för mig är hjärta, hjärta, hjärta. Vår mat är god och den är ärlig. Men för mig är det ingen one-man show. Att ha ett starkt team är ett vinnande koncept för mig och begreppet ”ensam är stark” har jag aldrig förstått mig på. Jag och mitt team har en gemensam vision om att alltid leverera på topp och det är där framgången för oss ligger, säger Mikkel Holmskov.

MJ’s har också valt att satsa på att expandera hotellet, vilket resulterat i 31 nya rum i en egen flygel på hotellet. MJ’S stoltserar nu med inte mindre 83 personliga rum, 3 möteslokaler, bar och så naturligtvis den redan nämnda restaurangen.

En florist i Paris

– De nya rummen är ännu fluffigare, mer ombonade, fortsatt galna och fulla av fler detaljer. MJ’s style men med nya twistar! Att komma till MJ’s ska vara som att resa hem till en florist i Paris, som att komma in i en egen drömvärld, långt bort från Malmö, givetvis tillsammans med de goa malmöiterna, säger Jens Odén, projektledare & inredningsdesigner på ESS Group.

Boka nästa konferens MJ:s idag. Vi hjälper dig från start till mål helt kostnadsfritt.