Sveriges största tidning om konferenser och möten

Nääs Fabriker – en plats att älska

Nääs Fabriker är kanske mest känt för sitt vackra hotell Nääs Fabriker Hotell & Restaurang. Inhyst i ett bomullsspinneri från 1800-talet liknar det inget annat och rummen är inget mindre än spektakulära. Här hittar du gästrum med över fem meter i takhöjd, rum med takterrass och utsikt över sjön och rum som är 45 kvadratmeter stora. 

Unna dig det lilla extra 

Restaurang Fabriksköket med vacker glasveranda mot sjön och stora ytor skapar en speciell känsla och atmosfär. Här serveras frukost, lunch, middag och på helgerna även brunch. I vårt kafé serverar vi hantverksmässig frukost, fika och lunch. Här kan du njuta av de bästa bakverken tillverkade av våra konditorer, egentillverkad glass och en riktigt bra lunch tillagad på råvaror av högsta kvalitet. 

Bageri och bryggeri med en cirkulär tanke 

Välkommen till Nääs Fabrikers bageri och bryggeri som har den goda smaken att dela med sig av varandras råvaror. Här använder man överblivet bröd från bageriet när man brygger ölet. Och malt som blir över från bryggningen när man bakar bröd. En cirkulär tanke som höjer smakerna. 

Brett utbud från shopping till aktiviteter 

På området finns flera butiker inom mode, design, inredning och en delibutik. På och omkring området finns en mängd olika aktiviteter att välja mellan. Med båt ut på sjön eller ut i skog och mark. Under året arrangeras här olika former av event på olika teman som lockar tusentals besökare. 

Inspirerande möten 

Nääs Fabriker är själva sinnebilden för inspiration med sin historiska arkitektur, ljusa och designade mötes- och konferensrum med hög teknisk standard och professionell service. Här finns mötes- och konferensmöjligheter för både små och stora sällskap. Upp emot 215 gäster kan konferera i en och samma lokal samtidigt. 

Badhuset vid sjökanten 

Badhuset ligger precis vid sjön Sävelången i anslutning till hotellet. Här hittar du två olika bastukoncept med torr-och arombastu samt två varma bubbelpooler utomhus som håller 38 grader året om. Det finns möjlighet att bada från bryggorna i sjön. 

Läs mer på naasfabriker.se