Sveriges största tidning om konferenser och möten

Nicki Eby blir VD på Clarion Hotel® Grand Helsingborg

– Jag är så otroligt glad över att få möjligheten att återvända till Helsingborg och att få chansen att leda och utveckla Clarion Hotel® Grand Helsingborg. Det känns som att cirkeln sluts i och med att jag kommer hem igen, säger Nicki Eby, blivande VD på Clarion Hotel® Grand Helsingborg.

Det var hotell-sommarjobbet på fjällstationen Saltoluokta, 1992, som Nicki Eby förälskade sig i fjällen för första gången. Sedan dess har Nicki jobbat inom besöksnäringen, både till fjälls och i städer, och lockat gäster till både destinationer och hotell. Nicki har sedan 2017 haft rollen som VD på Clarion Hotel® Grand Östersund.

– Jag älskar verkligen besöksnäringen, och den har format till den jag är: passionerad med ett stort driv att skapa varma och välkomnande mötesplatser för både våra gäster och medarbetare. Jag ser möjligheter i det mesta och vågar säga ja till oväntade samarbeten, nätverk eller evenemang. Jag tror verkligen att verksamheter kan nå ännu lite längre genom att våga titta utanför boxen mer ofta, säger Nicki.

I januari kammade Clarion Hotel Grand Östersund hem priset som Clarion Hotel of the Year på Nordic Choice Hotels interna vinterkonferens.

– Jag tycker det är viktigt att ta tillvara på våra interna talanger på alla nivåer såsom ledare och medarbetare , och älskar att lyfta och utmana till nya höjder. Nicki lyckades driva sitt hotell med team i Östersund till att ta hem det prestigefyllda priset som ‘Clarion Hotel of the year’, och nu ser jag fram emot att följa hennes resa i Helsingborg, säger Miri Sumiq, Driftsdirektör för Clarion Hotel® Sverige.

Clarion Hotel® Grand Helsingborg är ett klassiskt hotell och är ett historiskt landmärke mitt i centrala Helsingborg. Hotellet har 158 hotellrum och 6 konferenslokaler och en restaurang för gäster och lokalbor. Nicki kliver in i sin nya tjänst med start maj 2023.