Sveriges största tidning om konferenser och möten

Sabina Sjöberg ny VD för Clarion Collection Hotel Mektagonen

Det blir Sabina Sjöberg som tar över stammishotellet Clarion Collection Hotel Mektagonen i Göteborg. Sabina handplockas från Clarion Hotel Post där hon de senaste åren varit Style Manager och därmed ansvarig för gästernas trivsel. Nu är fokuset att öka gästnöjdheten och ge hotellets trogna gäster en mer skräddarsydd upplevelse.

Alltid den första att hoppa på nya utvecklingsprojekt och en förmåga att skapa trivsel bland medarbetarna tar nu 32-åriga Sabina Sjöberg till positionen som VD och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Mektagonen i Göteborg.

– Det här är en superkvinna som har en unik förmåga att både ha full närvaro här och nu bland sina medarbetare men också alltid blicka framåt och skruva arbetssätt och rutiner. Hennes personlighet och arbetssätt har fått avdelningens 80 medarbetare från 30 olika länder att leverera toppresultat i personalnöjdhet och därmed också skapa en atmosfär som gör att hotellets gäster mår bra. Jag är oerhört glad över att vi nu lyckats handplocka henne till Mektagonen och fortsätta bygga hotellet till ett riktigt stammishotell, säger Clarion Collections Svenska driftsdirektör Richard Svartvik.

Sabina Sjöberg arbetar sedan 2017 på Clarion Hotel Post i Göteborg. Nu senast som Style Manager där hon ansvarat för hotellets 80-personers stora städteam. Under våren gör hon sin första dag som VD och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Mektagonen.

– Trots att jag alltid spanat framåt så såg jag inte riktigt att den här chansen skulle komma nu. Jag är därför oerhört glad över att få möjlighet att tillsammans med teamet på Mektagonen ta hotellet med på en utvecklingsresa som gör att vi ytterligare finslipar deras upplevelser hos oss och gör att de fortsätter att komma tillbaka till oss. Vi försöker skapa en dansk hyggeupplevelse och den upplevelsen startar och slutar med att personal och gäster har det bra. Jag längtar till dagen då vi kickar igång nästa kapitel i hotellets historia, säger Clarion Collection Hotel Mektagonens tillträdande VD och hotelldirektör Sabina Sjöberg.

Sabina Sjöberg tillträder som VD och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Mektagonen under våren.