Sveriges största tidning om konferenser och möten

Familjeägda Sabis öppnar dörrarna till ett av Sveriges största spahotell

Efter en omfattande renovering slår Sabis upp dörrarna till nya Smådalarö Gård Hotell & Spa, som ett av Sveriges största spahotell.

Storsatsningen, som leds av ägarna och systrarna Madeleine Brehmer, VD och Caroline Cederblad, Styrelseordförande, är en av de största i familjeägda Sabis historia. Det är något som företaget tror starkt på.

– Detta är en dröm som går i uppfyllelse. Sedan Sabis köpte sina tre hotell år 2011 har vi kontinuerligt utvecklat och förbättrat vårt erbjudande. Den transformation som hotellet har genomgått är en del i familjens långsiktiga ägande och något vi verkligen lagt ner vår själ i. Smådalarö Gård Hotell & Spa är nu redo att ta ett kliv in i framtiden.” Säger ägare och styrelseordförande Caroline Cederblad.

Genom investeringen utmanar Sabis destinationsresande under en tid som har varit synnerligen tuff för resebranschen. Men främst har man fokuserat på att bygga ett långsiktigt koncept som möter gästernas nutida men även framtida behov.

Hotellet transformeras från sommarnöje till en året-runt-destination, med målet att attrahera både weekendresenärer från storstäderna samt svenska och internationella turister som vill njuta av Stockholms unika skärgård i en avslappnad och personlig miljö.

Boka nästa konferens på Smådalarö Gård. Vi hjälper dig helt kostnadsfritt!

Läs också andra mötesartiklar