Sveriges största tidning om konferenser och möten

Säsongens mest minnesvärda upplevelser på Smådalarö Gård – Jul och nyårsfirande i Skärgården

Under december är julstämningen ständigt närvarande på den prisbelönta skärgårdsdestination Smådalarö Gård, som efter en omfattande renovering slog upp dörrarna på nytt våren 2021. 
 
Lämna hösten, julstöket och vardagen hemma och låt avkoppling och harmoni stå i centrum. Smådalarö Gård erbjuder ett storslaget julbord under hela december månad samt exklusiva jul- och nyårsfirande.  


JULBORD OCH JULFIRANDE I SKÄRGÅRDEN 
 
Under julen serverar Brasserie & Bränneri sitt exklusiva julbord – skaldjur på platå till bords följt av sill, lax- och strömmingsbuffé som kombinerar både det moderna och traditionella. Avslutningsvis bjuds det på ett generöst utbud av bakverk. 
 
Läs mer om Smådalarö Gårds erbjudanden av både julbord och julfriande på deras hemsida.   

ETT OFÖRGLÖMLIGT NYÅRSFIRANDE  
 
Årets nyårsfirande inleds i Bloms Bar där en rad av olika drinkar och tilltugg serveras till musik av kvällens DJ. Efter ett avslappnat mingel fortsätter festligheterna i restaurangen Brasserie & Bränneri där en exklusiv nyårssupé intas med skärgården utanför fönstret. 
 
På tolvslaget skålas det nya året in med ett glas champagne. I Bloms Bar fortsätter firandet och baren håller öppet till efter midnatt. Efter en god natts sömn avslutas vistelsen med en exklusiv frukostbuffé. 
 
Läs mer om nyårsfirandet på Smådalarö Gård på deras hemsida. 

JULKONFERENS I SKÄRGÅRDEN 
 
Njut av dagens första kopp kaffe tillsammans med kollegorna och starta konferensen i en av Smådalarö Gårds vackra lokaler. Därefter serveras god lunch och eftermiddagskaffe – allt i julens anda.  
 
Kvällen inleds med värmande glögg och fortsätter med havets läckerheter. I restaurangen Brasserie & Bränneri serveras färska skaldjur och ett gediget utbud av fisk. Middagen avslutar med sötsaker från en exklusiv dessertbuffé. 
 
Ett exklusivt julfirande mitt i skärgårdens hjärta. 
 
Läs mer om julkonferens på Smådalarö Gård här.