Sveriges största tidning om konferenser och möten

Suverän service och gästen i fokus gav fina omdömen

Helsingborgsbaserade Room Republic behåller utmärkelsen ”Travelers’ Choice” för samtliga sina hotell i reseplattformen TripAdvisor.

Gästupplevelsen är en av framgångsfaktorerna för Room Republics unika hotellkoncept, som under pandemin har stärkt sin position till marknadsledande på hotellens destinationer.

Det är med en försiktig optimism ännu en rekordsommar stundar och en återhämtning mot ett mer normalt läge framåt. Ambitionen är att fortsätta bedriva, förädla och erbjuda gästerna destination och hotellupplevelser i världsklass.

Hotellupplevelser i världsklass

– Vinnarna av 2021 Travelers’ Choice Awards bör vara stolta över detta eminenta erkännande,” säger Kanika Soni, Chief Commercial Officer på TripAdvisor. ”Även om det har varit ett utmanande år för resor och gästfrihet, vill vi fira våra partners prestationer. Pristagarna är älskade för sin exceptionella service, bemötande och kvalité. Inte bara är dessa vinnare väl förtjänta, de är också en stor inspirationskälla för resenärer som börjar ge sig ut i världen igen.

Med utgångspunk i söndra Sverige är Room Republic är ett hotellbolag som driver The Vault Hotel Helsingborg, V Hotel Helsingborg, Hotel Statt Hässleholm och två hotell på Palma de Mallorca, Hotel Feliz och Palma Suites.

Tournaround med nya koncept

Bolaget har specialiserat sig på att ta över mindre framgångsrika hotell och göra en tournaround genom att implementera nya koncept med stort fokus på värdskap, företagskultur, revenue management, sociala medier och ett engagerat ledarskap.

Vill du boka nästa konferens på något av hotellen? Vi hjälper dig helt kostnadsfritt att skapa drömkonferensen!