Sveriges största tidning om konferenser och möten

The Jungle kan bli Årets Mötesrum 2020

Happy Tammsvik är nominerad i det prestigefyllda Svenska Mötespriset och har chans att ta hem titeln “Årets Mötesrum 2020”. Det är konceptrummet “The Jungle” som inte bara vunnit gästernas hjärtan utan även juryns. Med avstamp i forskning har man skapat en oas för grönare, skönare möten i syfte att syresätta mötesvärlden och öka gästernas välmående.

 För oss på Happy Tammsvik handlar det alltid om att skapa bästa förutsättningar för roligare möten. Konceptrummet The Jungle har glädjande nog blivit en storfavorit hos våra gäster. Rummet skapades i syfte att reducera stress, förbättra fokus och koncentration. Som en naturlig plats för återhämtning och kreativitet. Och det är precis så vi vill – syresätta mötesvärlden för gästernas välmående, säger hotelldirektör Peter Tzintzis

Svenska Mötespriset arrangeras av medlemsorganisationen Svenska Möten med syfte att hylla medlemsanläggningar som inspirerar branschkollegor och är pionjärer inom nytänkande och hållbarhet. Priset, i kategorin Årets Mötesrum, går till den anläggning som har det bästa, snyggaste, mest kreativa eller mest nyskapande mötesrummet bland Svenska Mötens anläggningar.

Läs om liknande nyheter här eller tipsa redaktionen