Sveriges största tidning om konferenser och möten

Vår Gård tar hem titeln Årets Konferensanläggning 2022

Årets vinnare i kategorin Årets Konferensanläggning gick till Vår Gård Saltsjöbaden som stod mot konkurrenter som Grand Hotel Saltsjöbaden och Viking Line. Prisutdelningen tog plats i Nacka Strandmässan och är ett årligt event som anordnas av Nacka Företagarträff. Här lyfts framgångsrika Nackaföretag fram för att hylla vikten av utveckling och inspiration i näringslivslivet.

Med motiveringen – ”Med framträdande optimism och drivkraft samt innovativa lösningar för besöksnäringen och samhället i stort så lyckas anläggningen ta sig igenom svåra utmaningar och samtidigt växa. De kombinerar känslan av stammisställe med att välkomna nya besökare och har ett klientel av ”co-workers” som bidrar till en levande atmosfär även dagtid. Med ett omtalat engagemang för närområdet har de blivit ett kärt lokalt vattenhål och har även ett varumärke som sträcker sig en bra bit utanför Nacka. Detta gör vårt val till en klar vinnare”.

– Vi är så glada och och tacksamma för utmärkelsen som är ett kvitto på att vår uthållighet, vår långsiktiga strategi och vårt outtröttliga driv ger resultat. Denna period har verkligen handlat om att anpassa sig och vara att lyhörd för både omvärlden och våra gästers behov. Att våga satsa under motgångar och inkludera både medarbetare och gäster i resan framåt har varit avgörande för vår utveckling och position idag, säger Kadi Upmark som är VD för Vår Gård.

Vår Gård har sedan 1924 varit en destination med fokus på möten mellan människor och fortsätter att utveckla sitt koncept och erbjudande mot både privatmarknad och företagskunder med stort engagemang och ansvarstagande för en hållbar och inkluderande framtid. Vår Gård vann titeln även 2018 för sitt engagemang som involverar och inspirerar till en fantastisk mötesupplevelse.