Sveriges största tidning om konferenser och möten

Varbergs Stadshotell & Asia Spa bygger vidare för framtiden med nya upplevelser och unika bad

Nu fortsätter nästa utveckling av Varbergs Stadshotell & Asia Spa med en unik utbyggnad av den omtyckta spadestinationen. Under vintern har nya sparum öppnats med varmt mottagande. Nu under våren 2022 tas nästa stora steg i utvecklingen av hotellet och Varberg som destination. Nya bad, bastur och terrass möter havsutsikt.

Asia Spa får nya rum utomhus och inomhus
Knappt har färgen torkat i de nya rummen på Asia Spa, vilka omfattar ett prunkande orangeri, vilsamma sparum och en härlig takterrass, innan nästa skede inleds. I dagarna startar nästa etapp för att skapa nya upplevelser för såväl hotellets gäster som för Varbergare.

-Vi har en tydlig vision av vad vi vill skapa och vi kan lova att det är något utöver det vanliga, berättar Lars-Olof Oskarsson, VD på Lotus Hotel Group. Vi längtar efter sköna sommarkvällar med varma bad och frisk havsbris och bitande höstdagar då vi kan värma oss med varma vatten och bastubad.

Asia Spa utökas nu med solterrass, utomhuspool, bastur och fler sparum för återhämtning och goda energier. Allt vilandes på takåsarna som ger en fantastisk utsikt över hav, solnedgångar och Varbergs Fästning.

– Med förmånen att ha en fantastisk utsikt över Varberg och dess omgivningar från toppen av byggnaden så ser vi fram emot att kunna erbjuda fler möjligheten att uppleva vår vackra stad lite grand från ovan, säger Bo Samuelsson.

Hotellets verksamhet fortsätter som vanligt
Byggnationen kommer inte att påverka eller förändra hotellets befintliga verksamhet utan både hotell och spa kommer att vara i full drift för alla besökare och gäster.

– Eftersom det är ett stort projekt som delvis kommer att ske under sommaren har vi tillsammans med fastighetsägare och entreprenör varit väldigt noga med att minimera påverkan i stadskärnan och för våra gäster under byggtiden. Vi kommer därför att begränsa arbetena mycket kraftigt under semestern av just den anledningen, säger Bo Samuelsson, Hotelldirektör på Varbergs Stadshotell & Asia Spa.