Sveriges största tidning om konferenser och möten

Världens bästa rooftop bar tillhör Comfort Hotel – TaKet Göteborg kniper förstaplatsen igen

2021 blev TaKet, en rooftop bar högst upp på Comfort Hotel Göteborg, framröstad till världens bästa “rooftop bar” av The Rooftop Guide. 2022 knep dem förstaplatsen igen.

2022 går TaKet på sin sjunde säsong återigen med titeln världens bästa takbar! TaKet finner man på sjunde våningen av Comfort Hotel Göteborg som är beläget centralt vid Stenpiren och har en klassisk Göteborgs-utsikt över Göta Älv.

Med trägolv, mysiga loungeplatser, festlig stämning och oslagbar utsikt har TaKet tagit göteborgarna med storm. Och två år i rad har även The Rooftop Guide fått upp ögonen för den livfulla takbaren.

Vi har för andra året i rad blivit utsedda till världens bästa PARTYROOFTOP av den välrenommerade takbarssiten The Rooftopguide. Det är en euforisk känsla blandad med stolthet. Med blod, svett och solskyddsfaktor 30 så har vi tagit ett järngrepp över Stenpiren som mötesplats. Vi har hela tiden stått fast i vår grundidé: att göra smala och spetsiga events med lokal förankring, med internationell känsla. Att vi numer har öppet året runt gör att fler kan besöka oss även när solen inte lyser. Säger Daniel Meyn, grundare och manager till TaKet Göteborg.

Utöver den fantastiska utsikten och inbjudande interiören så ger DJ-gigs och takeover-fester TaKet sin sprudlande atmosfär. Ett ställe för dig som vill slappna av, njuta av en drink, möta nya människor eller ha en riktig festkväll.

TaKet tillhör det lika fantastiska hotellet Comfort Hotel Göteborg som även besitter “Asian Fusion” restaurangen OGBG, beläget på hotellets entréplan. Adressen är Skeppsbroplatsen 1, 41121 Göteborg.