Kickoff

För den som går på många möten blir deltagandet en fråga om tid och investering. Hur investerar du din mötestid, med anteckningsblocket i högsta hugg eller med telefonen som bästa vän?

Läs hela inlägget »
Foto: Anna-Lena Ahlström
Foto: Anna-Lena Ahlström

På den snöiga garageuppfarten rullar en svart BMW upp, ut kliver Klas Hallberg i grön toppluva och röd skidjacka och på fryntlig värmländska talar han om hur stolt han är över utmärkelsen till Diamond Speaker.

Läs hela inlägget »

senaste numret

MÖTESNYHETER

NYHETSBREV

KONFERENS

Uppsala vill inte vara kända för minskade kostnader men gärna ihågkomna för en ökad resurseffektivitet och måluppfyllnad. Här är staden som kostnadsfritt erbjuder dig sin tid, en investering för än bättre planerade och genomförda möten och evenemang.

Läs hela inlägget »

Mötesplats

”Alla fester blir bättre med en festlig inledning i form av röda mattan och en kanonsalut från slottets kanonjärer. Vid bröllop blir det tre skott - för tron, hoppet och kärleken. Vid företagsfester brukar det istället bli två skott - ett för kvinnan och ett för mannen”

Läs hela inlägget »

guldkorn

Europas bästa stadsutflykter

Läs hela inlägget »

KROGRECENSION

Garba

Garba är ett socialt restaurangprojekt som drivs av kockarna Marion Ringborg och Linn Söderström.

Läs hela inlägget »

Nöje

29-30 mars är det dags för årets första – och vårens största – mat- och dryckesevent på Stockholmsmässan: Malt, Mat & Destillat.

Läs hela inlägget »